📍西贡驰名沙爹牛⁉️· 味道却唔太惊喜🥹 — 牛牛🐮·Follow @pigfoodiexhk for more food!🐷#pigfoodiexhk_西贡#pigfoodiexhk_港式==========================Bookmark西贡呢间沙牛面一段时间,前排终于嚟试咗~呢到有唔同牛嘅部位可以拣,仲可以拣汤面捞面同脆面👍————————————————————-⭐️沙嗲牛脷捞面 $55沙嗲酱汁系偏甜,花生香唔算好浓~牛脷有四大块,每块都厚肉腍身👍🥰而且都好入味👍不过捞面嘅面质略嫌太腍🥲有啲痴埋咗一旧😩可能本身对佢期望高,食完又觉得冇太大惊喜,食一次就好了🫡————————————————————-卖相:3.2/5味道:3.8/5性价比:3/5推介度:3.2/5———————————————————📍牛牛 @ngau4ngau4 西贡福民路58号高富楼A座地下32号舖
📍西贡驰名沙爹牛⁉️· 味道却唔太惊喜🥹 — 牛牛🐮
#pigfoodiexhk_西贡