【西贡隐世小巷必食海南鸡😋】呢间系小巷入面完美隐藏😝门口细细,但其实几人气㗎!贴满晒报道📰价钱唔太贵,但好好食‼️完全系街坊生意☺️不过食完真系觉得几惊喜👍🏻.🍴招牌去骨海南鸡(💰:$209)成只鸡都好滑,去骨食真系好方便🐓又滑,加埋酱汁一流👍🏻佢有三款执拣,包括海南鸡酱、葱油、辣酱,我觉得海南鸡酱最好食🥳推介‼️.🍴卤水西贡状元蹄(套餐包括💰:$138)猪手超大只,系劲似韩式猪手个只份量🤣有满满骨胶原同肥膏,入口即溶系有少少邪恶嘅🦴啖啖猪手都有晒汁😋 猪手肉食落好淋🥳推介‼️.🍴海南鸡油饭(💰:$16)油饭我觉得粒粒饭都好硬😂入面有啲炸油聪葱🧅好好食👍🏻-🔖4人套餐包括海南鸡一只➕状元蹄或煎咸鱼蓉肉饼➕时菜➕汤➕鸡油饭或白饭➕饮品😚今次佢系南瓜汤,饮品真系唔好咁大期望😂(💰:$328).🔖MENU选择唔多💩好似得10样食物以下🥲.💡见到好多人入到嚟都系叫无骨鸡髀饭🐓-💎推介指数: 💎💎💎💎💎💡性价比:✨✨✨✨✨(4人餐好抵份量超足😆)🍴ENCORE指数: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (下次自己食应该会叫无骨鸡髀饭😚)- Ig; Munchpig_hk
🍴招牌去骨海南鸡(💰:$209)
招牌去骨海南鸡

🍴卤水西贡状元蹄(套餐包括💰:$138)
卤水西贡状元蹄

🍴海南鸡油饭(💰:$16)
海南鸡油饭

油饭我觉得粒粒饭都好硬😂入面有啲炸油聪葱🧅好好食👍🏻
🔖MENU选择唔多💩好似得10样食物以下🥲
💡见到好多人入到嚟都系叫无骨鸡髀饭🐓
💎推介指数: 💎💎💎💎💎
💡性价比:✨✨✨✨✨(4人餐好抵份量超足😆)
- Ig; Munchpig_hk
海南鸡油饭