相信好多人食过斗滚 但系我都要黎吹奏下先🥹 (利申:发誓唔系广告🙏🏼 )最平连加一300蚊都唔洗 就有得食鸡煲海鲜仲有打边炉 仲要无限时🥹🥹 环境唔可以话好松动 但系绝对唔算迫 同埋放题黎讲几干净! ❤️ 侍应哥哥都好搞笑😹😹 (话说 听讲斗滚尖沙咀分店因为太多人book 要早半个月至一个月book 仲限时一个半钟⋯🫣 西环分店时间松动好多!✨ 💲268 (星期一至四)/ 💲298 (星期五至日)➡️ 鸡煲 ▫️鸡煲可以任食!因为店员建议我地要每隔两分钟揭盖炒一炒 炒足四次 所以等到好肚饿🥲 但系值得既~ 鸡煲可以拣唔辣或者四款辣度🌶️ 我地食完bb辣觉得完全唔辣😹 以为小辣净系辣小小 但系对我地黎讲好辣啊🥵 不过就好惹味~推介大家落一堆配料落去一齐炒🥹➡️ 海鲜拼盘▫️相信大家都对斗滚既海鲜拼盘唔陌生 一定喺STORY见过😹 拼盘有鲍鱼 扇贝 海虾 蛏子 等等既海鲜 虽然系计人头 无得任食 但系都好正🥹 本身惊啲海鲜唔新鲜~ 但系好鲜甜 再加埋蒜蓉粉丝&乌冬 真系唔可以唔试🫶🏻🫶🏻➡️ 炖汤▫️虫草花竹丝乌鸡炖汤好清甜🥹🥹 绝对唔系味精例汤味! 饮完就会用个汤做打边炉汤底~➡️ 打边炉▫️都系𠮶啲大路打

✨ 💲268 (星期一至四)/ 💲298 (星期五至日)

➡️ 鸡煲

➡️ 海鲜拼盘

➡️ 炖汤

➡️ 打边炉
▫️都系𠮶啲大路打边炉放题配料啦😹😹 follow社交平台就可以任食牛颈脊 但系唔惊艳 前面啲鸡煲海鲜同汤吸引好多❤️ 庆祝生日提早讲仲可以送牛肉「蛋糕」好啱打卡!

➡️ 椰汁雪燕糖水
▫️个人觉得太甜 同埋前面都已经食得好饱😹 但系侍应哥哥一路望住我地食一路同我地倾计 无得唔食😹

加一:✅
用餐时段