2025-06-16 212 浏览
隱藏在市區嘅意式薄餅小店,主打自家手工麵糰pizza,即叫即做👍🏻今次叫咗$468 套餐,有頭盤,兩個主菜,甜品,仲有任飲Espresso🍽️ 頭盤小食拼盤- 炸新鮮魷魚:外層酥脆、魷魚唔鞋口- 自製雞肉炸丸子:好大粒,外脆內嫩- 烤麵包配自製番茄莎莎醬:酸甜開胃,番茄香氣好清新- 煙三文魚配酸豆和橄欖油:味道平衡唔鹹,好香橄欖油味🍕 Parma Gorgonzola e Cipolle 薄餅巴馬火腿帶鹹香,加左 blue cheese 增加風味,味道雖然濃郁但唔霸道,好食!🍝 Linguine with Mix Seafood in Tomato Sauce有白酒汁同茄汁,我哋揀咗茄汁,酸甜濃郁,每條意粉都掛滿醬汁,海鮮都好新鮮,有三文魚、鮮蝦、蜆同魷魚,味道不錯👍🏻🍰 Choco Fondant 朱古力味好濃郁,中間仲要係軟心,配埋雪糕,口感豐富,好好食🤤

🍽️ 頭盤小食拼盤

- 炸新鮮魷魚:外層酥脆、魷魚唔鞋口
- 自製雞肉炸丸子:好大粒,外脆內嫩
- 烤麵包配自製番茄莎莎醬:酸甜開胃,番茄香氣好清新
- 煙三文魚配酸豆和橄欖油:味道平衡唔鹹,好香橄欖油味

🍰 Choco Fondant