比起超多人嘅網紅乜乜乜 cafe ☕️☕️ 我個人就較為鐘意較為恬靜嘅環境 😎😎😎 三十幾度高溫下黎到涼浸浸嘅cafe 首先嘆返杯牛油果smoothie 🥤🥤🥑🥑黎返個極速透心涼 再整個 墨西哥朱古力 SO 薄荷嘅朱古力✨✨✨😲😲😲 超岩夏天飲🥰🥰🥰 透心涼嘅除左野飲 🧃🧃有點少得美食呢🕺🕺 整個墨西哥靚靚avocado ceviche 菜式🥗🥗🥗新鮮牛油果配上蕃茄🍅🍅三色椒等🫑🫑 多款蔬果嘅mixture mix 埋檸檬汁 酸味味配埋粟米片食既健康又好味🥠🥠🥠👍👍 再黎多個牛油果菜式 Omelette Avocado 🍳🍳 omelette 內配有大啡菇同芝士可以瘋狂拉絲🤣🤣🤣🤣 個人最鐘意加埋茄汁一齊食啦😋😋😋 今次感覺比較特別嘅除左係唔同嘅牛油果菜式 🥑🥑 另一款 chef recommendation 超嫩入口即融慢煮牛面肉 Barbacoa 🌯🌯 我都覺得係幾值得一點嘅菜式 👍👍 用附送嘅 薄餅皮包住牛肉黎食 加上少量嘅 青檸汁同洋蔥同芫茜等配料黎食 🤩🤩🤩 相當滋味呀 😋😋😋