2023-06-18
好耐之前已經比牆壁上既樹懶吸引🦥原來係一間墨西哥餐廳,主打牛油果🥑裡面都仲有好多異國風情又得意嘅裝飾🤭---🔸Quesadilla (2件) $99係好好味嘅墨西哥酥餅,最impressed係佢嘅酥皮薄軟得呢黎表面又有啲脆,質感好好,裏面嘅餡亦非常之豐富惹味😋餡除咗有雞豬牛魚等等可以揀,仲有唔同嘅sauce同芝士同牛油果醬,本餐最愛😁-🔸Super Nachos $159至尊焗墨西哥脆片,今次揀左mushroom配料,賣相好吸引,味道偏向平和,同平時我食開嘅重口味又係另一種感覺💁🏻♀️加埋頭先taco既醬味覺享受會更佳~-🔸Avocado Ice-cream $88嘩佢真係成半個牛油果上,雖然佢嘅果肉已經變成雪糕,但係都有重重嘅牛油果感,連埋上面橙色嗰個雪葩食可解滯🙆🏻♀️-🔸Avocado Smoothie $78又係佢哋嘅signature!都係成個牛油果搞出嚟!救命牛油果控一定好鍾意🤣-🔸Homemade Churro $78兩個人真心食唔曬咁多甜品,下次乖乖哋食多個main,食少個甜品😈-🔸Mexican Chocolate $38---🍽️ Verde Mar @verdema
---
🔸Mexican Chocolate $38
---
🍽️ Verde Mar @verdemarhk
{連加一 ,二人共$594}
#sis西營盤 #西營盤美食 #健康主題 #牛油果 #墨西哥 #慢活 #西營盤 #sis冇得彈 #hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相機食先 #香港 #平民美食 #sisterfoodcourt