难得出开黎,为左支持小店行远少少试下。原来上次外送高质嘅沾面同黄金鸡就喺附近!本身以为小麦同普通茶记一样,估唔到连茶餐都有咁多款而且有特式!粉面饭三文治西多大路野齐晒,竟然连汉堡、热狗、猪仔包、牛角包各式其色都有,每款有几个选择,猪柳炒蛋潜艇(热狗)?芝士牛角包?🤤🤤最后叫左:碎蛋烟肉朱仔包🔅🔅🔅🔅🔅好似越式法包咁,皮薄且外脆内软。碎蛋微暖湿润、唔怕越食越干。醒埋淡淡烟肉味,刚好平衡!蛋沙律黑椒热狗(走左黑椒)🔅🔅🔅🔅🔅诚意之作!一拎上手系焫手架!包焗到外边微脆、上面芝麻香每咬一啖都飘入鼻。碎蛋应该系即整,所以捞左沙律酱都微暖,唔会整冻个包。入面真•热狗肠,唔系面粉鸡肉肠,足料!猪扒炒公仔面:🔅🔅🔅🔅🔅有镬气、面弹牙、一条条够分明但食完冇油漏感,搭几条椰菜、芽菜,碟上一滴多余油都冇。食到一半先觉得要推介俾各位食客,猪扒林又有得咬下,食晒冇得影添🥲楼面有四、五个侍应姨姨,所以落单都好快手,厨房出菜系个炒丁慢左少少,anyway,又如何?好味,我愿意等!爬文见之前啲po话佢service唔好,我冇遇到。佢可能换左批姨姨?
难得出开黎,为左支持小店行远少少试下。
原来上次外送高质嘅沾面同黄金鸡就喺附近!

最后叫左:
碎蛋烟肉朱仔包🔅🔅🔅🔅🔅

蛋沙律黑椒热狗(走左黑椒)🔅🔅🔅🔅🔅
碎蛋应该系即整,所以捞左沙律酱都微暖,唔会整冻个包。
入面真•热狗肠,唔系面粉鸡肉肠,足料!

猪扒炒公仔面:🔅🔅🔅🔅🔅