今日e生话我感冒,我咩都钟意食,但最怕食药啰! d药又苦,自己唔舒服又口淡淡. Lunch去到西九龙中心8楼food court,见到咁多美食,都唔知食咩好,同事叫我试吓8F39钟记小食.我叫了热豆腐花同肠粉,我食豆花唔落黄糖,肠粉就小酱,老板笑一笑,佢话D客通常食肠粉系多D芝麻酱,多D甜酱,多D辣酱,多D芝麻~食豆腐花就会多D黄糖!哈!又好似系㖞! 老板主打港式小食,除咗豆腐花,肠粉,仲有碗仔翅,粢饭......等美食.有甜品食,滑滑豆腐花,胃口大开! 同事叫咗个鳯爪排骨饭,跟住有个叔叔又想要㖞,SORRY!最后一个肉汁鲜嫰嘅鳯爪排骨饭系我哋度,叔叔明天请早吧! 香煎猪扒餐肉饭$26,唔怪得咁多学生帮衬啦!
今日e生话我感冒,我咩都钟意食,但最怕食药啰!
d药又苦,自己唔舒服又口淡淡.

甜品食,滑滑豆腐花,胃口大开!
豆腐花,肠粉
香煎猪扒餐肉饭$26,唔怪得咁多学生帮衬啦!
题外话/补充资料: 老板有D害羞,但又想同你讲吓笑,倾吓计咁,好友善!
2015-05-05
等候时间
5 分钟 (外卖自取)
豆腐花,肠粉
  • 豆腐花