2024-05-02 351 浏览
呜 要去到下半年先有时间去旅行啦🥲 挂住韩国都可以过嚟呢一间韩式Cafe过吓瘾先 适逢春天嘅来临 呢一间Cafe提供咗多款樱花系列嘅产品🙀 除咗造型特别之外 味道都唔错㗎半半炸鸡呢一款炸鸡系可以喺其他口味度拣两款🍗 我哋就拣咗芝士炸鸡同埋蜂蜜炸鸡🍯 两款都系有啲调味粉喺上面 黄色嘅系芝士炸鸡 白色嘅系蜂蜜口味 两款都同个炸鸡好夹 炸鸡非常香脆 鸡皮炸得好松化 入面嘅鸡肉仲保持肉汁👍🏻 非常推介呢一碟嘅炸鸡初开樱花牛角包窝夫呢一个甜品真系整得好靓 牛角包窝夫好香牛油味🥐 两层牛角包窝夫中间有一层士多啤梨芝士蛋糕同埋cream 酸酸甜甜 非常开胃🍓 侧边仲有个牛奶雪糕🍦 上面有啲士多啤梨干 同埋侧边都有啲樱花造型嘅饼干樱花满开刨冰呢个刨冰即叫即制 需时大概15分钟🍧 面头有一层口感好丰富嘅cream 睇吓刨冰主要都系士多啤梨味 最欣赏嘅系佢侧边有啲士多啤梨芝士蛋糕同埋樱花造型嘅饼干🍰 芝士蛋糕口感好Rich 夹埋刨冰一齐食 口感都几丰富饮品我哋仲嗌咗两杯樱花主题嘅饮品 樱花绽开棉花糖泡泡 呢一杯系热饮嚟嘅 个卖相好靓 但系即使嗌咗少甜 味道都系偏甜 如果唔钟意饮甜嘢嘅唔建议嗌呢杯🤧 另一杯

半半炸鸡
半半炸鸡

初开樱花牛角包窝夫
初开樱花牛角包窝夫

樱花满开刨冰
樱花满开刨冰

饮品
我哋仲嗌咗两杯樱花主题嘅饮品 樱花绽开棉花糖泡泡 呢一杯系热饮嚟嘅 个卖相好靓 但系即使嗌咗少甜 味道都系偏甜 如果唔钟意饮甜嘢嘅唔建议嗌呢杯🤧 另一杯樱花树下奶昔 呢杯系冻饮嚟嘅 底下有啲绿茶味 整体卖相真系好做到樱花树下嘅感觉🍵
樱花绽放棉花糖泡泡
樱花树下奶昔

如果有钟意粉红色嘅你 可以过嚟呢间餐厅用餐🍴 因为呢度嘅装修同埋食物都令人好有少女心💕
用餐时段