接男朋友食晏又想揾啲小去既食店啵,心中有兩間選擇,男朋友知我鐘意去咖啡店,所以就揀左哩間啦,哩間咖啡店☕️一早就on 左我既eat list,只係太遠所以就一直無去🤪🤪男朋友先去拎位,因為怕無位,裏面係勁細既一間小咖啡店☕️去到門口俾佢地既有心思裝修吸引左,嗰門口係模仿一部飲品機,用左咖啡既外賣杯,好靚入到去真低好細,一眼望哂,還好我地有嗰窗口位嗌左「青醬煙三文魚意粉」all day breakfast 「Flat white」☕️☕️全日早餐先上,感覺有點hea既,同埋不是炒蛋呢 「青醬煙三文魚意粉」得一塊煙三文魚,太小了,而且無麥醬汁,上枱唔夠一分鐘就乾哂,成pat麵團呢。我最期待既「Flat white」,仲要加錢加大左份量,有點失望呢,奶味重了,啡味唔濃,好像是一杯latte😫😫😫
接男朋友食晏

入到去真低好細,一眼望哂,還好我地有嗰窗口位

2019-06-26
午餐