2007-01-01
二人晚餐, 之前打去話book 20:30, d 職員話20:30 後冇得book, 有位叫我.八點半去到見到有位但唔知點解d 職員話冇, 行左出門口幾分鐘諗住找第二間食又打俾我話有, 好, 算.環境唔錯, 一個傾計既好地方.點左(1)燒雞, 南瓜意大利飯$85: 有d 芝士係面, 同埋d 飯一舊舊的, 有點汁, 應該係一種特色. 有d 脆條, 好正. 見點解食黎食去都冇雞, 個侍應話個師傅漏左. 呢樣野真係好頂癮, 莫非真的如menu 所示, 燒雞, 南瓜意大利飯, 係分開的? 燒雞幾鬆化, 唔肥膩, 不錯的.(2)有機蜜糖炭燒豬頸肉香葱有機蕎麥薄餅$55: 個名好長, 但真係幾正. 蜜糖炭燒豬頸肉固然入味, 最正係個薄餅, 唔係普通好多油果d, 脆卜卜的, 同埋感覺上蕎麥點都有營養點吧!冇叫野飲, 淨係飲水.
環境唔錯, 一個傾計既好地方.
點左
冇叫野飲, 淨係飲水.