2021-11-29
再次經過呢間餐廳而且又見到好多狗隻,所以入去玩下食下野!因為我地本身冇帶狗所以會坐係類似包廂入面隔開狗仔同食客,裝修真係好有heart色彩繽紛,食飯心情都好D!放晚會有dinner set,我地嗌咗burger同埋燒雞!Burger比想像中更好食,因為佢都係即制所以漢堡扒同埋包都係熱辣辣,加埋熱溶芝士,整體真係拍得住傳統美式餐廳! 薯條係幼身而且份量都幾多,食落都係熱辣辣,薯味十足!燒雞係用慢煮方法煮,雞肉好嫩滑而且雞味濃郁,加上佢既醬汁一齊食好夾又健康!另外仲嗌咗個Nachos,真係正宗有牛油果醬同埋sour cream,食落夠熱而且味道岩岩好!飲品方面我地加咗錢要鮮果汁,分別係Immune Booster同埋Not so sour apple juice。兩款都好fresh同埋果香味極重,飲落好解渴又好飲!最後就食個Walnut Brownie,雪糕加埋熱既brownie一齊食味道好夾,朱古力味濃,好滿足!