2022-12-02
屯門茶木終於裝修好,今晚食個晚餐先餐廳現在多了好多卡位,並以木裝修為主,感覺舒服休閑👍而且仲有不同茶葉放在玻璃箱內以供欣賞及裝飾,都不錯喎😍空間感更勝以前,坐得舒適今晚叫返平日最愛嘅台食,紅燒牛肉麵同鹽酥炸雞排肉燥飯肉燥飯,味道我覺得好過以前,鹽酥雞更大塊咗,香脆嫩滑😍👍牛肉麵都無失手😍👍牛肉鬆軟彈牙,份量多培根樹子炒椰菜花配地瓜米粉,椰菜花炒得好入味,不錯👍👍仲有餐茶配埋,加錢飲都夠晒經濟,叫咗金萱檸檬愛玉茉莉綠茶同四季青萱鮮果茶,鍾意佢哋有得減甜少冰,茶味更濃更香,仲有唔同嘅茶揀,愛茶之人一定要試下😍😍最後叫埋甜品抹茶鮮果流心歐軟厚多士,配上鮮果花形好靚又好味,打開多士蓋面,仲可用多士點抺茶醬,飯後甜品夠晒滿足好味👍👍😍😍待應服務態度都好好,仲介紹埋而家呢間茶木唔同以前,呢間以茶為主打,水準比以前更好👍👍詳盡介紹值得一讚😁😁
空間感更勝以前,坐得舒適
牛肉麵都無失手😍👍牛肉鬆軟彈牙,份量多
培根樹子炒椰菜花配地瓜米粉,椰菜花炒得好入味,不錯👍👍