今日行完九展見到呢間餐廳裝修幾靚所以就試一試。感覺都幾清新而且食物質素有返咁上下!墨西哥香辣紅腰豆肉醬意粉呢個肉醬意粉好足料而且肉醬既調味好好,有肉醬既咬口同埋唔會太咸!加埋意粉一齊食好夾!加上有紅腰豆既調味,食落層次好豐富!意粉亦煮得幾好食夠al dente!香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬呢個上台好吸引,豬肉眼焗得岩岩好而且好有肉汁,食落有咬口又唔會好乾。加上車厘子醬既酸甜味好惹味!份量好多,食完好滿足!Cappuccino & 白桃烏龍茶另外當然要試下Cappuccino,拉花精緻而且咖啡味好濃而配合奶泡一齊飲已經好正,加埋少少酸味,層次都係好豐富。另外白桃烏龍茶都好飲,白桃味好清淡,加埋烏龍茶亦都唔會太甜!整體用餐體驗都幾好而且一路都有好多人,成間餐廳又唔會太嘈,加上裝飾都幾有心!

墨西哥香辣紅腰豆肉醬意粉

香燒焗豬肉眼配金巴車厘子醬

份量好多,食完好滿足!

Cappuccino & 白桃烏龍茶