今日經開荃灣去佢見客,沿途經過曹公坊見到一間,裝修好有個性嘅泰式餐廳,見到佢咁特別,我同個客就入去食個lunch!泰玖一共有2層,裝修好型格及好有工業風,樓上座位寬敞坐得舒適,樓下可以有吧枱座位選擇!呢度嘅午市套餐都好抵食,每一款都係$68,已經有嘢飲,仲可以加錢換購小食😋 ✨今次選咗以下食品✨🌟泰式小食拼盤$148拼盤包括炸蝦餅、炸魚餅、炸雞翼及炸雞卷,即叫即炒,所以製作需時,一上枱時熱辣辣,即刻食好好味,佢哋炸到個皮好鬆脆唔會覺得乾硬,配埋佢哋嘅泰式甜酸汁就更加好味🥰🌟泰式肉碎飯_午餐$68泰式肉碎飯,味道唔太辣,肉碎同埋豆角一齊炒,炒得好香好好味🌟泰式無骨海南雞飯_午餐$68海南雞整得好滑,叫咗無骨,食得方便,份量好大份,配埋佢哋自家製嘅酸辣汁更加好味😋🌟士多啤梨活性乳酪士樂冰$68用士多啤梨混合1支益力多,整成的沙冰,味道酸酸甜甜好開胃,士多啤梨同益力多味香濃,食完煎炸嘢同辣吃後,再飲返一啖,心曠神怡

✨今次選咗以下食品✨

🌟泰式小食拼盤$148

🌟泰式肉碎飯_午餐$68
泰式肉碎飯,味道唔太辣,肉碎同埋豆角一齊炒,炒得好香好好味

🌟泰式無骨海南雞飯_午餐$68
🌟士多啤梨活性乳酪士樂冰$68