悉尼樂園係旺角黃店「老二花廳」既銅鑼灣分店,位於登龍閣樓上2樓。位置唔算太旺區,但其實係樓下已經睇到悉尼樂園既山寨老鼠招牌😂一入門口已經見到唔少文宣同為香港打氣既擺設,仲有大大個山寨老鼠嘜頭。平日既下午黎到,食客唔算太多,店員安排左個window seat比我哋。食物唔算太特別,同一般樓上cafe差唔多,一般樓上cafe有既佢哋都有。💛蛋黃汁煙肉意粉:夠 creamy,芝士味極濃。💛抹茶latte:唔太甜帶一點點苦澀,反而覺得味道層次分明,飲完都唔會覺得漏。💛薯條配蜜糖雞翼:薯條脆身炸得剛剛好,內裡亦唔會太乾太粉;雞翼嘅蜜糖甜度適中,唔會太搶食完回味。💛特濃朱古力:朱古力飲落有少少粉,但可可味夠香,唔係用大量水溝出嚟嘅感覺,飲完有回甘。悉尼樂園裝修得好別致,有大量打卡位,當日人唔多店員都比我哋慢慢坐。但份量有點少,無論食物同杯本身都唔大,如果想要飽肚啲既,可能要多份小食會剛剛好😉

💛蛋黃汁煙肉意粉:夠 creamy,芝士味極濃。