2008-07-17
補回食評* *6月份..因為新開張既關係.所以呢度推出左好多優惠吸引人黎食飯,,例如晚飯9點前有$1一支大生力(任叫).$88大東星斑..而我就係比呢條大東星斑吸引左黎!!!清蒸東星斑($88): 名碼實價.絕冇欺場.真係好大條! (<<好似幫佢賣緊廣告咁-_-哈!)我男朋友話蒸既時間岩岩好.食落口真係啖啖肉.好滑好正..我地2個人自己成條魚食晒.一啖都不留依家諗起都流晒口水.好想再食多次..可惜過左6月已經變返正價..依家要$888先可以食到~魚翅撈飯($38) : 呢個完全唔得.真係就咁叫碗白飯都冇咁嬲!同餐牌果個樣完全貨不對辦既,食落好似食緊雞湯+飯..稀到呢~而且魚翅得果2舊 (咁正常既.其實$38應該預左係咁上下水準既~)皮蛋xx皇帝菜($38) : 呢個清清地幾好味~不過普通左d..其實平時自己係屋企都可以整到.所以呢個可試可唔試!由於呢個食評已經係6月..我諗依家7月好似應該冇左已經呢個優惠喇,所以我都未必會再黎呢度食晚飯..因為如果黎呢度就咁叫d小菜食..都幾貴下.咁既價錢可以有其他選擇!
因為新開張既關係.所以呢度推出左好多優惠吸引人黎食飯,,
例如晚飯9點前有$1一支大生力(任叫).$88大東星斑..
而我就係比呢條大東星斑吸引左黎!!!
我男朋友話蒸既時間岩岩好.食落口真係啖啖肉.好滑好正..
我地2個人自己成條魚食晒.一啖都不留
依家諗起都流晒口水.好想再食多次..
可惜過左6月已經變返正價..依家要$888先可以食到~
同餐牌果個樣完全貨不對辦既,
食落好似食緊雞湯+飯..稀到呢~
其實平時自己係屋企都可以整到.所以呢個可試可唔試!
由於呢個食評已經係6月..
我諗依家7月好似應該冇左已經呢個優惠喇,
所以我都未必會再黎呢度食晚飯..