2018-03-06 186 浏览
其實我已經幫襯過香港分店四次,由第一次,開業大概兩週左右,覺得分配座位奇怪(非繁忙時間要求兩人食客同一人食客,一齊擠迫喺一個角落),服務員態度懶散、愛理不理,我都算,算咗三次之後,今次,我決定以後都唔會幫襯度小月!!!!!我在等候朋友嘅時候,攞咗飛91號,因為仲有好多個先到,所以行開咗,我朋友到達後,問依家幾多號,個服務員已經黑哂口面問番我朋友我哋幾多號飛,朋友話91, 而我由不遠處行緊過嚟。黑面服務員極細聲講要有飛。朋友話俾服務員知,拎飛果個行緊過嚟,同時聽到廣播話叫到92號。然後我唔夠30秒行到埋嚟俾飛,另一個服務員同樣黑面叫我地重新攞飛。我哋即刻問:91號飛喎,過咗一個。黑面服務員:過咗3個就要攞飛,啱啱94號枱入埋喇喎,攞飛。零人情、零服務的商戶,Bye Bye~~

我哋即刻問:91號飛喎,過咗一個。

黑面服務員:過咗3個就要攞飛,啱啱94號枱入埋喇喎,攞飛。

零人情、零服務的商戶,Bye Bye~~
题外话/补充资料: 始終台北分台好食好多,我試過喺無人排隊嘅情況下, 被服務員叫我去無人排隊嘅欄杆兜三個圈之後攞飛,然後先俾我哋入座。 要頒個最浪費紙張企業嘅獎俾佢哋!!!
2018-03-02