2017-04-10 91 浏览
又係時候一班姊妹聚聚,特別上網搵過資料,我哋就比呢到用古法韓式熨斗烤肉吸引!決定一定要來試試我哋一嚟到餐廳門口, 就已經覺得依度嘅裝修、設計好吸晴好有韓式嘅風格, 主打熨烤圖案亦好風趣!入到去店員就好熱情咁招呼我哋,隨即梗係即刻睇餐牌啦!不得不提嘅係,呢度嘅韓式小食,真係好好食,泡菜甜甜辣辣,停吾到口!不停要加加加!我哋點左兩款小食先一公升的眼淚(煙三文魚沙律)-配有wasabi汁,特別又好味!芝士雞肉飛碟-親熱食超香脆厚切五花腩、調味豬皮-終於見證熨斗烤厚厚五花腩😍肉汁被鎖住,豬皮烤完後另一種口感,必食!驚喜!北海道帆立貝、原隻章魚-邊燒睇住牛油融合帆立貝,章魚仔配有特別醬汁,愛食海鮮嘅人必試原隻連殻燒生蠔-係我因為愛食海鮮嘅朋友點既,我地食完到覺得好鮮甜,所以到係推介!七喜荔枝飲品-吾洗講睇外觀到知掂!有得睇又大杯又好飲!總括嚟講,係我食過最滿意嘅一間韓式烤肉餐廳!地方亦舒服!
我哋一嚟到餐廳門口, 就已經覺得依度嘅裝修、設計好吸晴
好有韓式嘅風格, 主打熨烤圖案亦好風趣!
入到去店員就好熱情咁招呼我哋,隨即梗係即刻睇餐牌啦!
我哋點左兩款小食先

芝士雞肉飛碟-親熱食超香脆
驚喜!
七喜荔枝飲品-吾洗講睇外觀到知掂!有得睇又大杯又好飲!
總括嚟講,係我食過最滿意嘅一間韓式烤肉餐廳!地方亦舒服!