話說見operice 咁多好評, 咁梗係要同friend去食啦! 點知大獲啦! 首先黎左個香草醬帶子煙三文魚意粉, 普通得嚟唔好食, 不過都算啦! 諗住仲有個茄蓉海鮮意大利飯同七7成熟既美國安格斯肉眼扒10安士,個意大利飯個汁好奇怪,好似用左臭洗蝦水加落去煮咁,我食左一啖係食唔落第2啖。咁都算啦,諗住個扒實冇死啦!咁多人寫好評,一切個下,成大半塊牛扒都係肥膏,切落去好怪,唔似7成熟,同個侍應講想換過塊扒,再黎既時侯係岩岩個塊扒,諗住照食,我d fd 食左2口之後,有半邊肉係宿既,吐都吐唔切,即刻叫經理過來反映比佢地知,經理話換過比我地,但我地唔敢再試!經了解後比左85折我地。短期內都唔會再食扒同意大利飯,真係有暗影。Ps:上2層樓梯時既衛生環境差,如果唔係咁差,我唔會浪費咁多時間打我第一次既食評!!!

2018-08-29