其實經過過呢間野幾次,但都冇乜興趣食,因為門面真係唔太吸引,但附近返工嘅朋友同我講抵食又好味,所以今日就決定嚟試吓。叫咗個水門雞飯,分量適中,一個女仔食完全冇問題,男仔食就可能會唔飽,不過$30來講我覺得係好足夠嘅,首先啲雞真係幾滑,仲要有雞髀啊,好開心。真係做到雞有雞味,依啲飯都好粒粒分明,略嫌唔夠熱。而且點嗰個醬汁,好夾!成碗清左!其實已經夠飽,不過見到芒果糯米飯只係10 零蚊,冇理由唔叫,於是就叫咗,同之前食最大分別係佢個飯係熱嘅,令到芒果都熱埋,不過又好食喎,好似比起凍食更加軟糯,分分鐘以後食完飯可以嚟買個糖水食都得。總括嚟講雖然外表平平,甚至係唔吸引,但係有實力的,而且呢個價錢真係好實惠,甚至可以買返屋企做外賣,啱晒而家呢啲非常時期。