2020-05-17 305 浏览
今日就介绍一间系荃湾既黄色小店叫,因为我发现我都好耐冇post过burger,所以好随意入左间叫「Burger Land」小店!舖头虽然又细又窄,加上限聚令,成间店只可以坐4个人左右,但佢既汉堡的确系整得几好味同高质👍🏻!我就叫左「贝罗菇双重芝士牛肉汉堡」,汉堡扒用左安格斯牛肉,经煎过后,牛味更出🥴。有样要赞赞佢,生菜🥬同蕃茄🍅食落新鲜同脆口,同汉堡扒口感上有强烈相比😋!芝士加埋秘制酱汁,芝士味道咸香,而秘制酱汁带点甜,更带出牛肉肉味🤤!另外,面包都几软熟,煎香过,暖暖地,变得更松软!汉堡用料高质✨,制作用心,味道真唔错👍🏻!有人话佢既汉堡好大个,坦白我就有D保留🌝!之前我食过既黄店真比佢更平更大个都有!同埋,我觉得呢间小店定价有点高,加薯条转套餐要$32,所以我冇试,可能同样用料新鲜,不如你地试完话我听?

贝罗菇双重芝士牛肉汉堡