巷子终有间系好食的😽难得限定一日10碗 到咗夜晚仲食到佢!! 点过你就知 图片唔系只供参考 龙虾真系有咁大 料真系咁足!除咗小食外 啲饮品都几有特色🤭最难得系同座有老夫子 BE@BRICK陪你🐻🥟龙虾主题、BE@RBRICK外仲有咩?就系饺子放题😆凡有食碗拉面 加$19.9就可享用饺子放题 就睇你食到几多只kekee。。。🦔👉原只澳洲龙虾拉面 $198一上枱极香樱花虾香味!! 龙虾真系十足模型咁🦞震撼眼球𠮶只!捞匀哂啲樱花虾 连埋汤摆入口=极鲜甜🤩不愧系真材实料熬足10个钟嘅龙虾汤 绝对值呢个价钱!! Lobster超新鲜 极肥肉鲜甜 唔点真系走宝 呢碗面底较粗身 挂汁之余又可索多啲龙虾味😝有段小插曲系友人迟迟未到😳小妹食咗几啖又想等埋先开餐 点知最后搞到面胀胀汤少少 店员so nice主动问要不加汤(无怪我唔尊重佢碗面🙈实在太好人!。。。🦔👉黑郎君黑蒜拉面 $98主打九州豚骨拉面嘅一郎逢每月嘅2️⃣5️⃣号就可以用50蚊❗食到碗「白郎君」 🍜宣扬九州风味 真系要g持下今次我就佢嘅「黑郎君」黑蒜味道一啲都唔假 唔会净靠精油 饮多几啖汤底之后都唔会口渴死🤓蒜片显然可见 猪肉质地嫰滑又入味 整体黎

🥟

👉原只澳洲龙虾拉面 $198

👉黑郎君黑蒜拉面 $98
今次我就佢嘅「黑郎君」黑蒜味道一啲都唔假 唔会净靠精油 饮多几啖汤底之后都唔会口渴死🤓蒜片显然可见 猪肉质地嫰滑又入味 整体黎讲真的满不错👍🏿仲有只靓靓溏心蛋

🧆

👉羽根饺子(4只) $32
面头就好似佢个名咁 有块羽毛咁轻嘅粉皮 4只小小的 就似珍珠咁 皮薄肉馅靓

👉紫薯薯饼 $22
众观食过云云薯饼 佢呢款真系水准以上🤩外脆内精致 显然可见嘅栗子粒 系有价值嘅薯饼呀!

🍾

👉抹茶可乐 $26
本身好期待佢嘅抹茶味 但真系饮极都系可乐味🥴但几得意 食完拉面想打个嗝欢迎😂
👉静冈蜜瓜梳打 $26
果然梳打都是最隐阵无死之物 蜜瓜味唔会过假过甜 重点系樽身靓靓🍈