嚟过呢间餐厅三次左右, 之前都觉得唔多卫生, 今日大开眼界。 1. 首先啲茶杯碗碟全部有油渍, 有一只碗同匙羹竟然有一大pat食物残渣都照俾我, 唔止要换一次,拎俾客人嘅碗碟都咁污糟, 厨房睇唔到嘅真系唔知点! 同埋餐厅系用地毡一浸霉味,地下地毡好污糟2. 短发戴眼镜员工本来戴住口罩,但系竟然打开口罩向住张已经更换新枱布但未有客人嘅枱打乞嗤,然后再带返个口罩, 即系唔想啲鼻涕整污糟个口罩, 宁愿啲鼻涕污染张枱? 3. 问佢攞个外卖盒, 佢搲完头皮又搲屁股,先攞个外卖盒俾我, 佢掂过我都唔想掂。4. 贺年食品嘅萝卜糕就咁摆喺枱面, 完全冇遮挡,啲职员同埋食客行过全部会经过,铺晒尘, 这餐厅有蚊滋, 订咗呢啲萝卜糕嘅人真系自求多福。5. 食物质素方便, 叫咗个海参面, 海参好硬洗唔干净有好多沙, 烧卖肠粉𠮶啲就正常酒楼食物,唯一好处就系佢啲嘢好大碟, 味道亦属正常,可惜卫生唔太理想,啲蒸笼好多污渍同埋发霉。今次食完大家都话以后真系唔会再去,吓怕了!

今次食完大家都话以后真系唔会再去,吓怕了!