2022-08-02 29 浏览
環境空間不大 感覺上多數人都係叫外賣🏃不過我都係揀左堂食 坐落都幾舒服✌️食物種類眾多 有肉有菜有粉麵有甜品有飲品有啤酒🍺(Hoegaarden/Stella生啤 $58/500ml) 應有盡有 滿足不同既需要 一定可以食得飽飽👍叫左好多串燒&小食🤩有燒魷魚須 豬頸肉 台灣腸 雞肉串 羊肉串 五花腩肉串 主要味道都係少少辣味配上少少咸味 調味唔錯🫰火喉岩岩好 完全冇燒燶 食得安心✌️仲叫左芝士牛油焗西蘭花🥦&燒香蕉🍌錫紙包裹芝士牛油焗西蘭花 芝士可以拉絲 順滑又好味🤤香蕉燒得邊邊位置脆卜卜 加上甜甜既醬汁 超正 但記得千祈唔好食皮..會好苦架😉另外再叫左小店推介既麻辣小龍蝦 份量十足(約有十隻)🦞配有蓮藕 青瓜等小菜 炒得香脆 唔算好辣 易入口 又有種淡淡既刺激感🤗☁️人均消費$170左右就可以飲飽食醉😜

☁️人均消費$170左右就可以飲飽食醉😜