2023-02-16 49 浏览
方叔叔重老火鍋好抵呀,可以免費叫鴛鴦鍋湯底。今次揀咗鴛鴦麻辣鍋同埋珍菌湯鍋,識食🌝梗係一邊辣一邊唔辣。呢度落單好方便,用手機落,幾時加單都不求人啦🤞!方叔叔好鬼細心,一嚟就俾碗糖水滋潤下。而且職員教我地整油碟:蒜加麻油,佢嘅功效係降熱。正呀!唔會熱親個口🌬️。👍乾貢菜 呢個食物好似識變魔術咁樣,上枱乾爭爭,放落湯底之後就變得好彈牙,好爽口 💁👍霞浦海帶苗海帶苗鮮嫩爽口,推薦大家一定要食🫰 👍美國牛板腱 牛板腱講究肉味濃、有咬口,今次呢碟100分。👍藤椒牛舌 好香嘅藤椒味,牛舌肉質夠晒爽口彈口。👍千絲柏葉 只需要淥一陣就有好爽口柏葉 ,大大條,食得好過癮。👍皇帝菜皇帝菜新鮮翠綠,我最愛。👍嫩牛肉 呢個嫩牛肉厚切、肉質夠晒滑,肉味濃。 👍手打香菜牛肉滑 呢個有陳皮嘅香味、牛肉嘅鮮味加埋一齊非常好味。👍重慶炸酥肉推薦大家一定要食呢個酥肉,擺喺個湯嗰度滾一滾, 入口有少少脆,肉質夠淋🥰 👍潮汕手打牛筋丸同食神入面嘅瀨尿牛丸一樣咁彈嘅,仲有汁㗎,正👍洛神花鮮橙特飲 $58 洛神花的顏色加上甘草嘅香甜,仲要係將啲橙汁擠返落去,成杯嘢又酸又甜,好飲。👍紅糖糍粑、冰粉呢兩款必食嘅甜品一定要嗌,新鮮熱辣嘅
方叔叔重老火鍋好抵呀,可以免費叫鴛鴦鍋湯底。
👍乾貢菜
👍霞浦海帶苗
海帶苗鮮嫩爽口,推薦大家一定要食🫰
👍美國牛板腱
牛板腱講究肉味濃、有咬口,今次呢碟100分。
👍藤椒牛舌
好香嘅藤椒味,牛舌肉質夠晒爽口彈口。
👍千絲柏葉
只需要淥一陣就有好爽口柏葉 ,大大條,食得好過癮。
👍皇帝菜
皇帝菜新鮮翠綠,我最愛。
👍嫩牛肉
呢個嫩牛肉厚切、肉質夠晒滑,肉味濃。
👍手打香菜牛肉滑
呢個有陳皮嘅香味、牛肉嘅鮮味加埋一齊非常好味。
👍重慶炸酥肉
👍潮汕手打牛筋丸
同食神入面嘅瀨尿牛丸一樣咁彈嘅,仲有汁㗎,正
👍洛神花鮮橙特飲 $58
👍紅糖糍粑、冰粉
呢兩款必食嘅甜品一定要嗌,新鮮熱辣嘅糍切開,入面啲黑糖就流出嚟, 冰粉清甜再加上啲堅果非常解膩