2017-04-14 45 浏览
長沙環係一個我比較少踏足既地方   咁岩又係個頭買完少少野上網搵搵   好似俾我無意中發現新大陸樓面非常寬敞  坐得非常舒服  同朋友邊食邊傾計 感覺唔錯嫁話哂都係Happy Friday  咁我就緊係叫返杯生啤飲下喇  呢個天氣 飲返杯生啤真係冇得輸朋友就簡左個 菠蘿冰  睇得  影得  又食得黎緊夏天  如果去呢度食飯   叫返個原隻菠蘿冰都真係冇得輸嫁!清河醉雞翼酒味相當夠  正合我心意另一賣點係   雞翼既SIZE係 XXXXL   好大件頭拎黎做開胃菜真係岩哂泡菜蠔仔煎餅泡菜煎餅我食得多   食到有D悶   係MENU見倒佢有個係泡菜蠔仔煎餅  立即同朋友都心心眼左叫左個黎試下  結果都冇令我失望  重點一提  成個煎餅份量好夠 (好厚嫁!)實夠你食海軍隊長鮮貝鍋絕對係今晚既另一重點睇個名都估倒呢個係一個海鮮鍋一打開蓋  就會見倒好多唔同既海鮮素材有蜆 / 青口 / 蠔仔 / 鮑魚  等等   仲有個韓國烏冬建議等個湯底慢慢抽取左海鮮既味道   之後放個烏冬入去煮  真係好好味   個湯都可以飲埋呀!食完慢慢行返去長沙環站都係個幾字倒   都幾方便嫁!真係唔黎唔知呢頭都有好野
長沙環係一個我比較少踏足既地方   咁岩又係個頭買完少少野

絕對係今晚既另一重點

睇個名都估倒呢個係一個海鮮鍋

一打開蓋  就會見倒好多唔同既海鮮素材
建議等個湯底慢慢抽取左海鮮既味道   之後放個烏冬入去煮

真係好好味   個湯都可以飲埋呀!
食完慢慢行返去長沙環站都係個幾字倒   都幾方便嫁!
真係唔黎唔知呢頭都有好野食  美食板圖又擴充左喇!