🥪韓式厚蛋三文治配八爪魚沙律($78) (🍚6.5/10) 超厚蛋三文治加左少少似蜜糖芥末醬既味道,八爪魚幾好味,但可能因為期待好大,食落有少少失望原因係味道加起來比較普通。包身好軟熟,蛋好厚好滑身超級鬆化似日本玉子厚身版,但覺得蛋味可以再重d,配蜜糖芥末醬係幾清新但一食無好驚訝既感覺,覺得洪瑞珍既滿漢驚喜d!🥘韓式炖牛肋骨飯($108) (🍚7/10) 牛肋骨好出色!入味得黎味道調到岩岩好,肉質好淋肥瘦剛好吾會太膩,係就咁用匙就可以將骨分開既程度,份量都好多!珍珠米都煮得軟硬幾好,可惜成個飯略嫌汁吾夠,食到尾會比較乾,如果多少少汁或者配菜會好d。🍛招牌牛肉汁蛋包飯($88) (🍚7/10) 飯一黎到待應係我地面前切開個蛋,之後蛋汁就流出黎,睇住呢個過程真係好治癒同會覺得個飯好味左,蛋入面係牛肉雜菜粒炒飯並吾係白飯好有誠意。牛肉炆到好入味好淋但份量比較少,味道不及牛肋骨出色,流心蛋就超juicy同好滑但略覺得吾多蛋味,整體好味!🍟焦糖炸雞配年糕薯條($98) (🍚6/10) 所有野新鮮炸起熱辣辣,炸雞炸粉吾會好厚都算juicy,年糕偏硬,薯條🍟就無咩特別,性價較低,建議呢個價錢可以叫其
🥪韓式厚蛋三文治配八爪魚沙律($78) (🍚6.5/10)

🥘韓式炖牛肋骨飯($108) (🍚7/10)

🍛招牌牛肉汁蛋包飯($88) (🍚7/10)

🍟焦糖炸雞配年糕薯條($98) (🍚6/10)
所有野新鮮炸起熱辣辣,炸雞炸粉吾會好厚都算juicy,年糕偏硬,薯條🍟就無咩特別,性價較低,建議呢個價錢可以叫其他食物試下!