(非会员)
2006-05-31 4 浏览
上個星期, around 24/5/2006, 去食晚餐, 叫左個七成熟西冷牛扖餐, 當我開餐時, 塊扖好韌, 好難切, 於是乎, 我切開側邊比較薄o個part, 之後, 嘩....好紅好紅, 可能得四五成熟, 之後再切中間比較厚o既部份, 經過九牛二虎之力切開後, 簡直得人驚, 中間原來係一成都未熟呀, 係血紅的!! 可能塊扖外面係煎過黎, 外表睇黎係冇問題, 但內在係完全兩回事! 個廚師真係唔掂! 冇幾耐, 我杯凍檸水送上, haha, 個侍應發緊夢, 佢\把手上o既凍飲每杯插左兩個spoon, 但冇飲管, 真係...最後叫老闆cancel左張order了事.....呢間野d伙計and水準真係好有問題, black list左lar.