2022-10-02
為同好閨密慶祝,今次食她喜歡的「蟹」仲要係全餐🤭 閨密開心到瘋了🥰《特選會席套餐》「前菜-沙津,嘖物,水母」開胃菜已十分新鮮,特別是嘖物蒜頭,好爽是甜的🥰 期待之後的食物「黑魚子海膽蟹肉蒸蛋」好滑的蒸蛋,內裡有豐富材料🤭而且也是我喜歡的。「蟹甲羅味噌燒-蟹鉗」蟹膏略帶咸,但係配上多士味道剛好而且好夾,仲配上蟹鉗🥰「季節刺身」拖羅,生蝦,油甘魚,帆立貝,新鮮!沒有一點雪味👍🏻而拖羅是最正了,油脂分布平均😍「香箱蟹」好特別,是我第一次食到,蟹膏一粒粒微脆口,重點是全蟹已拆件,是皇帝式享受😎蟹肉鮮甜👍🏻「松葉蟹釜飯」加入了黑松露,令飯更香,而且蟹肉充足,也令我好滿足😊「浜燒雪場蟹腳」好大隻蟹腳,大大啖食,超正呀😍「A5和牛扒」嘩嘩嘩! 外燒內仍然鮮嫩,好香牛,配上蒜片🤭果然係A5😋「海鮮湯」精緻外觀,內裡豐富海鮮,好清甜😊「甜品」抹茶布甸香滑,香濃唔太甜💕 皿餅軟熟👍🏻 至於芝士餅芝士味濃郁😍備註:🔺環境就像去左日本「蟹道x」一樣,貴賓式服務👍🏻🔺有不同的套餐選擇😌
《特選會席套餐》
「浜燒雪場蟹腳」好大隻蟹腳,大大啖食,超正呀😍
「海鮮湯」精緻外觀,內裡豐富海鮮,好清甜😊
備註:
🔺環境就像去左日本「蟹道x」一樣,貴賓式服務👍🏻
🔺有不同的套餐選擇😌