🕖时段-星期四傍晚呢间bakery好似无论几时去都多人😂最好预返少少时间排队比钱 _之前通常买bagel 见佢出左新产品所以今次试下其他🤪_▫️蜜瓜包 $18宇治抹茶同伯爵茶两个味我都买左 之后个两日按佢翻热指示焗一焗 真系做到外脆内软!!!! 口感very good! (唔小心焗㶶左少少个面😂) 另外见到蜜瓜包既脆面有洒糖粒(?) 令整个包都比较甜 (我自己本身prefer少甜 不过呢个甜度都可以接受) 蜜瓜包既奶酥涵好足料同好香茶味👍🏻 两款不相伯仲 睇下你本身钟意抹茶定伯爵茶 _▫️特浓抹茶焦糖三角 $18见都几多人介绍呢款 顺便试下今次翻热我懒无用焗炉 就咁微波炉叮半分钟 一打开好香抹茶味🍵 但可能叮得太热令佢个形有啲collapse左😂 一咬系觉得好油腻 食落个toast几松软 味道系一向好食既抹茶味 不过下次应该会拣返其他无咁油既抹茶产品(例如bagel, toast)🤭
🕖时段-星期四傍晚
之前通常买bagel 见佢出左新产品所以今次试下其他🤪