2023-02-11 15 浏览
收工行到嚟中環街市發現新開左間餐廳 🍴係太古坊KIN FOOD HALL同一系列嘅KIN麵,其實就係見麵咁解😂又幾有意思!呢度主打8款Asian style noodle~ 我地就嗌左韓式海鮮湯麵同炒牛河啦!KIN 麵係全港第一間為每份外賣訂單提供100%循環包裝的麵店,食物容器都係農業副產品,以小麥加工而成,100% biodegradable ~ 減少環境污染, 外賣用餐後大家可將食物盒回收,仲有reward!!! 呢個海鮮麵都幾足料!有蝦、蜆肉、青口咁,麵底係幼麵呀,又幾吸湯!湯底好濃厚,實在唔錯❤️另一份炒牛河炒得好干身!有鑊氣的不過味道就比較重,相信男士會幾中意!蛋撻真係要試!用上本地雞蛋加蜜糖,食落好香蜜糖味架,又唔會太甜咁,值得一試!

呢度主打8款Asian style noodle~

呢個海鮮麵都幾足料!

蛋撻真係要試!