2022-01-09 694 浏览
🇭🇰Village Bakery·我地其实总共行山嚟过梅窝两次 第二次我哋就系喺伯公坳𠮶度开始 先行上大东山 再经南山落梅窝 呢条路其实唔系好长嘅啫 唔使四个钟就行完😎不过唔知系咪𠮶日天气冻定系佢真系太高 我自己觉得行既时候耳仔唔系好舒服 而且啲空气好似好薄咁 我自己唔系咁钟意🤭😂😂·croissany egg tart $12呢间嘅面包好出名架 不过我哋行完山嚟到都四点几 佢好多包已经卖晒🙈🙈所以我哋就就咁试左个葡挞 佢呢个入边个custard调味我自己几钟意 佢系甜甜地既 而且都几滑😌之后佢个酥皮就唔算话超级酥脆 不过就仲暖既 比较特别系佢上面𠮶圈系好脆既 好似脆饼干咁样 几特别🤤🤤·📍大屿山梅窝码头路16号福安阁地下2号舖·#rbyeat #rby好去处#rby港式 #rby东南亚菜 #rby甜品饮品#rby梅窝 #rby大屿山
🇭🇰Village Bakery
croissany egg tart $12