2014-11-10
記得呢間對上幫襯都巳經足足兩年前..個陣同期都係咁岩食過佐敦個間..相比起下會偏中意後者多d..之後一直無機會係呢間食..始終旺角大競爭而小弟好小晏晝後都仲食湯麵..最近終於再度拜訪..除左早餐平六蚊外..其他時段都正價41個餐..有d想打退堂鼓..但太耐無試..又見到佢有蕃茄湯底既麵就唔理啦..一支公入去..凍央...唔係好識形容..中規中句..唔太甜又唔太淡..合格..中上級數..多士 -巳經幾日前唔多記得..但都ok唔錯..腸仔 -到而家都記得..因為係比出面做得細軟口感.好易入口..出奇地唔知原來腸仔都可以咁樣..炒蛋-同幾年前一樣..都滑..但可能爭些小始終同佐敦..後者4.5星呢度都值4星..蕃茄豬潤通粉-湯底好濃郁.唔覺味精重..料就都係咁上下..我差唔多飲哂d湯底..蕃茄有益呀嘛仲有佢個碗形設計得好..有耳仔可以就黎到底就打斜黎食得方便d..一定有機會短期內再食..
多士 -巳經幾日前唔多記得..但都ok唔錯..
一定有機會短期內再食..