突然興起又想當食日本野當去咗旅行Book 咗間滿足到本人情意結 有烏冬食嘅居酒屋 (見其他食評推薦的柚子烏冬) 因為是平日晚上所以致電跟店員說想坐卡位的地方,他也說會幫我留準時到了,店員並沒有帶我我到卡座,跟他重複了一開始的要求卻被回覆說卡座已被人於幾星期前預留了。。ok fine更有人翻看餐牌,卻沒有看到食評推介的烏冬或其他主食 想要的串燒點了五樣 有三樣也沒有 跟店員反映他卻淡然一句說OpenRice upload錯了🙄,正常想嗌嘅嘢都冇嗰一下都會唔知叫咩好,個Staff就顯露一副唔耐煩嘅樣,很好服務再點評食物天婦羅炸蟹腳 成條蟹腳比我食指更短 天婦羅皮淋哂 附送咗幾塊硬而無味嘅菜豚肉蘋果卷 牛油果豚肉卷 嘅豚肉稍薄 味道不過不失 不過蘋果比較乾身 多汁會更好然後終於就主菜 炭燒鰻魚 歷時半個鐘有多,未上菜已last order 咗賣相口感味道都唔錯 不過填補唔番以上嘅失望點了可一未必可再嘅體驗
突然興起又想當食日本野當去咗旅行

再點評食物