餐厅: ARIA
资讯:

2024-03-27 739 浏览
高级意大利餐厅ARIA位于中环兰桂坊加州大厦24楼,餐厅用咗落地玻璃,景观开扬,采光出色,可以欣赏到维港景色,令人心情舒畅,超级写意。装修以欧陆式风格,配上挂画、欧式古典家私,尤其为复活节摆放咗一系列嘅公仔装饰特别吸睛!我就最钟意甜品区只巨型复活蛋同兔公仔,真系打卡一流!Weekend Brunch 周末早午餐HKD628/ Per GuestHKD318/ Per Child以半自助形式供应环球海鲜冷盘、沙律吧及芝士区,配搭精选餐汤及自助甜品吧。意大利主厨为客人准备各种丰富美食,食材新鲜,摆盘美观。冷盘前菜同沙律都系相当多选择,净系芝士就有劲多款。有超级丰富嘅海鲜区,有阿拉斯加帝王蟹脚、波士顿龙虾、青口、生蚝、法国田螺,沙律大虾肉,非常高质,龙虾好大只,仲有好多膏,大虾啖啖肉。我哋仲加钱升级自选主菜:意式烤澳洲西冷牛扒配番茄及火箭菜,牛肉肉质嫩滑,份量亦好满足。甜品区非常出色,五款蛋糕同Tiramisu 都想试吓!仲有朱古力喷泉配咗好多生果同棉花糖,实在太幸福啦!
我就最钟意甜品区只巨型复活蛋同兔公仔,真系打卡一流!

Weekend Brunch 周末早午餐
HKD628/ Per Guest
HKD318/ Per Child

意大利主厨为客人准备各种丰富美食,食材新鲜,摆盘美观。

冷盘前菜同沙律都系相当多选择,净系芝士就有劲多款。