2015-09-07 707 浏览
『Le Dessert Palais 』寂寞 Lonely $108每款以💓心情為主題既甜品,都好似藝術品一樣精緻,充滿視覺享受!今次自己一個去食甜品,所以特意叫反杯《lonely》黎應下境🙍🏻,但我食落一d都吾lonely仲好滿足😋其實Lonely 係個 Tiramisu配北海道牛奶雪糕👍🏻首先依個Tiramisu 酒味吾會話太濃,因為係以Baileys 甜酒代替左咖啡酒 (我鐘意😍)帶著淡淡甜香,食落香滑軟潤,甜品面頭上突破傳統以脆脆,朱古力碎,代替以往Tiramisu既唂咕粉,仲食到d爆炸糖係到炸炸炸炸💥,令口感豐富左!整體水準比美得酒店,食得出有誠意👍🏻值得再黎!味道:★★★★☆環境:★★★★☆推介:★★★★☆服務:★★★★☆
『Le Dessert Palais 』
寂寞 Lonely $108
味道:★★★★☆