2023-07-07 146 浏览
餐厅的每碟菜式, 摆碟都充满艺术感, 喺呢度进餐视觉味觉都充满享受🤩先嚟三杯冰冻既mocktail解解暑🥵, 青瓜.薄荷.青柠梳打, 一饮落去, 青瓜嘅清新占据整个口腔, 好fresh嘅感觉, 薰衣草.白桃汁, 比较甜白桃汁好浓郁😋, 烧柠檬.接骨木汁.蜜糖, 呢一款甜甜酸酸好开胃, 接骨木汁跟蝶豆花嘅味道好相似🤔, 落单之后店员会为你奉上餐包同牛油, 味道不过不失火焰带子.紫姜.腌渍蔬菜.墨鱼汁饭, 带子煎得刚刚好, 唔会过熟肉质鲜嫩弹牙, 配埋紫姜及腌菜, 酸酸地夏天食一流🤗火焰香葱左口鱼.鱼白汤炖饭, 大大块嘅左口鱼烧过之后, 令油脂挥发出嚟, 入口即溶, 整个口都系满满嘅油脂, 连同香葱一齐食更可口烧八爪鱼.墨汁脆片.培根马铃薯, 原条肥肥大大嘅八爪鱼, 一啲都唔韧, 仲好有嚼口, 配埋个脆脆既墨鱼汁脆片, 好好味🤤我哋仲点咗个high tea set, 卖相真系好靓打卡一流😍, 但系咸点比较多甜点太少, 甜品普通冇惊喜, 有啲令人失望😅

2023-07-03
  • 青瓜薄荷青柠梳打