2025-03-27 56 浏览
呢間位於灣仔嘅咖啡店真係太chill啦!入到去就好似置身小畫廊,四周掛滿藝術作品,搭配綠色植物,氣氛超級放鬆。約埋朋友一齊享受咖啡同藝術,真係好正!呢度嘅 matcha latte ,用上美好園宇治抹茶,滑滑嘅口感,配上可愛嘅樹熊拉花,睇到都開心!70%單一產地朱古力,濃郁又唔會太甜,柴犬拉花亦令整杯飲品添上甜美感。全日早餐好豐富!麵包可選,洋蔥 bagel煙韌,配上芝士腸、煙三文魚同炒滑蛋,再加上清新嘅沙律菜,色彩繽紛又開胃。至於 bagel sandwiches,自由選擇favour base同toppings,我選咗 poppy seed bagel,加上嫩滑雞肉同蛋沙律,好好食!