2023-04-23 112 浏览
呢間book mark咗好耐,今日終於同朋友一齊嚟試吓🤩由門口到入面裝修全部都係🔵藍色🔵為主題,用色有一種高貴嘅感覺,加上有古董車、拱形簷蓬、場上掛畫、電話亭等等都好有特色👍🏻好像嚟咗一個小歐洲旅行一樣🤭🍴食物Set lunch包餐湯沙律🥣煙肉椰菜忌廉湯有淡淡的椰菜清香,而且食到煙肉碎,增加少少口感,湯既濃度啱啱好,而且份量都算多。🥗沙律烤鳳尾蝦、木瓜沙律伴香檸酸甜汁:大蝦入口彈牙爽口,木瓜及沙律菜都好清甜,醬汁酸酸甜甜好開胃。主菜新英倫烤魚薯條:店員推薦果然冇錯😳炸魚脆粉好薄,咬落去特別香脆,而且魚肉去Kit度非常嫩滑!同埋一啲都唔油膩👍🏻特別一讚薯條就算凍咗都好好食🤤必點✨飲品Blue Hill: 嘢飲顏色好夢幻,上面灑了少少玫瑰花瓣,味道主要係椰子奶香味。

🍴食物
Set lunch