2019-06-24 272 浏览
好耐都未試過收左工,天還是光的,感覺真係好. 難得收早.同老公突然興起想食泰國野食,便黎到呢間尋食啦😆環境好適合一般朋友 或者伴侶聚會既地方.👍🏻👍🏻平時同老公食飯都必定會叫碟菜食,呢碟菜雖然有啲鹹,但係非常惹味,有蝦乾同雨露既香味❤️如果黎到泰國餐廳🍴食飯我諗大多數人都會叫菠蘿海鮮🦞炒飯,但係今次想試新嘢 叫左碟冬陰功海鮮飯🤩 呢碟飯酸酸辣辣,香香甜甜非常開胃❤️再來個小食軟殼蟹春卷👍🏻皮夠薄,軟殼蟹夠脆同地醬汁一齊食 口感豐富🤤🤤食埋個拼盤小食完全飽飽了,好大碟既一盤小食啦,熱辣辣 超正,見到個蝦餅超大塊,唔單止咬落脆 望落去都覺得脆卜卜🤩其他更加不用提了 😎😎