2021-09-21
同另一半去食dinner,因為無預先book所以只好walk-in,見超多人等入坐,名氣的確唔錯嘅,個等咗半個鐘先入到去,個staff知我哋第一次食所以都有介紹下menu咁,唔錯(可以講慢小小😂),入去叫咗個Ultimate Burger同50%extra Flat iron steak (medium well),叫咗杯kale green mixed 同cocktail mojito。首先出薯條先嘅(可以免費任加),but...好硬,真係好 硬🙂,係我食過最 硬嘅薯條(可能我哋後生仔牙力唔好。。)雖然份薯條係熱嘅,同埋松露味好重(幾surprise👍🏻) 但真係好硬。。之後出flat iron steak,er... 我記得我係叫medium well,結果佢overcook咗,上面嗰層扒已經似八九成熟,下面嗰層。。變咗well-done,老實講真係好難咬。。🥲不過,同staff知道咗之後竟然換咗份全新嘅medium well比我,嗰下我真係好感動🥲🥲😭😭都證明佢哋服務態度真係好好👍🏻Ultimate Burger其實還可以,只係覺得可以再大份小小🤏🏻(因為個價都唔平),塊漢堡
Ultimate Burger其實還可以,只係覺得可以再大份小小🤏🏻(因為個價都唔平),塊漢堡扒可以多汁多小小🤏🏻🤏🏻不過我哋幾鐘意個配菜,真心好食👍🏻
飲品方面,兩杯都唔錯,只係價錢貴咗小小🤏🏻🤏🏻🤏🏻🤏🏻
overall 我覺得性價比唔太高,因為偏貴(咁就5百幾),扒真係要留意唔好 唔好 overcooked。