2010-03-10 9 浏览
好耐都無黎時新, 不過係因為我黎得早 (好似未到12點), 定係因為OP實行左新既計算方法而再係長期榜上有名, 今日我去到既時候發現入面只有零星既客人. 而已睇大家一身既裝扮應該都係住係附近既住戶多. 如果我之前唔係有黎過既話我諗我絕對會以為自己去錯左舖頭.再黎時新.... 前個幾次黎唔知點解次次都叫錯野. 今日我終於叫到我第一次黎就想試既野: 雙層芝士蛋漢堡配黑椒汁 + 炸薯條.雙層漢堡既份量比起單層漢堡果然巨好多. 咬落去扒肉到依然咁多肉汁. 雖然肉多左, 不過因為有蛋同有芝士既關係, 咬落去既時候唔會啖啖都只有肉既問題. 不過我個人就覺得個黑椒汁唔係好得. 唔知係因為份量少抑或本身個汁既問題, 唔係好夠黑椒應有既辣味. 至於著條, 確實一如其他食友所言, 炸到過晒龍唔係好得. 太乾喇~~~ 我去嗰陣都唔係佢哋既繁忙時間, 所以呢個應該係店既風格問題. 要食外脆內軟既薯條, 呢到搵唔到~~~

2010-03-06