2016-05-05 5804 浏览
薄切三文鱼配泰式辣酱一向好钟意食三文鱼嘅我地 对呢款菜式系简直无法抗拒三文鱼肉质比较软 加一片蒜片卷着吃 再配上泰式辣酱 味道酸醒辣辣系一度好开胃嘅小菜我都忍吾住再叫多碟 真系好好食😍推介👍🏻 秘制辣肉酱手包粉卷首先将蔬菜放在底 然后加上薄薄嘅粉皮 再配上秘制酱汁卷在一起食 呢个同普通嘅生菜包好唔同 因为普通嘅生菜嘅个肉粒比较大 猪肉味比较重而这款系将肉粒变成肉碎,加上秘制酱汁好好食 蔬菜好新鲜再加埋薄薄嘅粉丝卷埋一齐食味道配搭一流,配料看似简单 但味道却出奇地好吃。 意大利肉肠芝士馅饼呢款又系好好食 首先将一个馅饼分为四分方便客人进食 味道:好香浓嘅芝士 配上一个带辣椒酱同蕃茄嘅肉肠 外脆内暖 口感不错。 香煎牛柳粒配青菜汁厨师将牛柳煎成五分熟 避免过熟而影响肉质同口感 原粒嘅牛柳切粒 加上薄切青瓜作底 配上酸酸辣辣嘅香蒜汁同香叶 牛柳切粒方便客人进食 味道:牛柳好有牛味(不是开玩笑)配上青瓜同埋秘制青菜汁,不错。 脆炸粟米蟹肉饼配甜酸酱粟米嘅甜味配上蟹肉嘅鲜味 香香脆脆 炸得好香口 再沾上一点甜酸酱 更加开胃,不过略有点太油。 和牛芝士烟肉汉堡汉堡包皮比较干 好

一向好钟意食三文鱼嘅我地 对呢款菜式系简直无法抗拒

我都忍吾住再叫多碟 真系好好食😍推介👍🏻

秘制辣肉酱手包粉卷

味道配搭一流,配料看似简单 但味道却出奇地好吃。

意大利肉肠芝士馅饼

呢款又系好好食 首先将一个馅饼分为四分方便客人进食

香煎牛柳粒配青菜汁

脆炸粟米蟹肉饼配甜酸酱

和牛芝士烟肉汉堡

汉堡包皮比较干 好在肉汁多 和牛厚身 芝士同烟肉与和牛味道好夹 所以不过不失 ,我个人特别喜欢吃阔身的薯条 但份量不算太多 对女生来说刚刚好,如果男生的话可能会不够。
2016-05-03
  • 薄切三文鱼配泰式辣汁