2021-06-03
招牌蕃茄濃湯粉: (+$20低食價)=$79原味湯底 ,經典原味 雞肉,西蘭花,玉子豆腐 炒什菌 第一次去食 ,真喺無念過呢嗰價錢 ,有咁嘅質數。佢嘅招牌湯底 真喺名不虛傳 ,飲第一啖 ,飲出極濃蕃茄湯,但酸度啱啱好 ,食慾當然唔使講,馬上大增啦 。佢嘅雞肉 ,西蘭花 ,炒什菌 ,我都覺得OK 。最鍾意喺玉子豆腐,嗰陣彈牙 口感再加上少少豆腐香,佢嘅厚蛋滑滑地加埋少少蔥,就增加多少少口感,整碗湯粉 ,真喺平民必食嘅湯粉。( 補充多少少就喺佢嗰碗都幾特別)黑松露卡邦尼野菌脆煙肉忌廉意粉 : ($68)濃濃嘅黑松露 ,輕輕靠近就會聞到松露忌廉味撲向你嘅鼻窿。濃濃嘅忌廉意粉,足夠你大半天嘅飽肚感 。除咗煙肉之外 ,個餐包埋香脆小多士 。真喺幾低食 。如果跟餐 嘅話 珍珠奶茶($10) + 石板街甜品($18)真喺 飽到上心口。同朋友 食完呢餐 ,全日無食嘢 XD 。。 一日只食咗一餐。。。
原味湯底 ,經典原味 雞肉,西蘭花,玉子豆腐 炒什菌
招牌蕃茄濃湯粉
黑松露卡邦尼野菌脆煙肉忌廉意粉 : ($68)
黑松露卡邦尼野菌脆煙肉忌廉意粉
一日只食咗一餐。。。