2018-07-28
呢晚約左幾個朋友去食海鮮蒸鍋主要有三款套餐,價位唔同,食既海鮮就當然唔同啦職員好有耐性同好細心咁講解三款套餐有咩分別俾我地知,最終我地揀左個中位價既套餐,每人298加一之後我地既龍蝦同蟹好快就送到上黎啦,仲有張notice教埋我地啲配料應該蒸幾耐,咁就唔怕蒸得過熟/唔熟啦我地先食龍蝦,好多膏呀,啲龍蝦肉仲好爽彈添呀,咁樣清蒸就更加食到當中既鮮甜跟住既蟹仲不得了....啲黃多到湧出黎呀頂角膏蟹每隻都成斤幾重,大隻兼新鮮!蟹肉鮮甜又多膏除左龍蝦同蟹之外,套餐仲有其他靚海鮮食架,青口、鮑魚、蟶子......當中既象拔蚌同貴妃蚌都好鮮甜,食得出呢到既海鮮的確新鮮啲海蝦都唔細隻架,食落仲好爽彈添食完咁多海鮮,當然要食返啲蔬菜balance 一下啦(個套餐有埋蔬菜籃架)之後呢個粥滲入左蒸海鮮漏出黎既精華,飽肚之選呀我地岩岩好夠四個人,所以仲有糖水送啵!最後食埋呢個飯後甜品都咪話唔飽------------------------------食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)價格水平:💰💰💰(5💰最貴)環境裝修:✨✨✨(5✨最好)服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)是次評論
主要有三款套餐,價位唔同,食既海鮮就當然唔同啦
跟住既蟹仲不得了....啲黃多到湧出黎呀
頂角膏蟹每隻都成斤幾重,大隻兼新鮮!
蟹肉鮮甜又多膏
當中既象拔蚌同貴妃蚌都好鮮甜,食得出呢到既海鮮的確新鮮
啲海蝦都唔細隻架,食落仲好爽彈添
之後呢個粥滲入左蒸海鮮漏出黎既精華,飽肚之選呀
我地岩岩好夠四個人,所以仲有糖水送啵!
最後食埋呢個飯後甜品都咪話唔飽
食物質素:🤤🤤🤤(5🤤最優)
價格水平:💰💰💰(5💰最貴)
環境裝修:✨✨✨(5✨最好)
服務態度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整體評分:❤❤❤❤❤❤❤(10❤滿分)
是次評論及分數視乎進餐當天的品質而訂,亦同為個人觀感:)