2021-05-31 1395 浏览
今日同朋友去咗一间好有特别嘅餐厅,就系喺尖沙咀嘅Nomads🤩 一入到去餐厅已经超级有异国风情~ 除咗每张凳都挂住咗皮草,墙上都有好多唔同嘅装饰,好似入咗一个蒙古包咁!今次同朋友食嘅系佢哋嘅自助餐($278)火焰牛脸颊串烧🐮同火焰羊肉串烧🐑都可以任食😍 牛同羊虽然好大嚿啖啖肉,但系一啲都唔韧,加埋香料唔会好骚~ 我同朋友都每人食咗几旧🤤我最钟意就系有即焗Pizza🍕又有好大个bar枱可以俾你选择配搭唔同嘅配料同埋酱汁,净系酱汁都有10几款,好多选择~先拣咗自己喜欢嘅批底,搽上酱汁,再去bar枱夹唔同嘅配料放上去,最后成碟连埋自己枱号码牌交俾厨师,焗号就会送去你枱架啦😍除咗上面所讲嘅两样之外,佢仲有沙律吧,多款唔同嘅𩠌菜,面食,餐汤同埋甜品等等~如果想同朋友过一个特别嘅饭聚~ 不如试吓蒙古菜吖❣️❣️

今次同朋友食嘅系佢哋嘅自助餐($278)

我最钟意就系有即焗Pizza🍕

如果想同朋友过一个特别嘅饭聚~ 不如试吓蒙古菜吖❣️❣️