2025-07-06
🥭 葵芳篇 · 隨手解渴推介 檸檬樹下📌 經過葵芳突然口渴?嚟杯超大杯泰式風味飲品就啱晒!今次我哋去咗「檸檬樹下」嗌咗杯《多芒小丸子》🥭,配料超足、杯身夠大,芒果味香濃、丸子彈牙,小冰+小甜配搭啱啱好,啜落去每啖都係驚喜!😋⸻📍 餐廳資料:檸檬樹下 Under The Lemon Trees葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓摩登世界2號舖(港鐵葵芳站 D 出口)📅 用餐日期:2025年7月6日💰 總消費:$49🥤 飲品內容:多芒小丸子(小冰、小甜、大補裝)⸻💑 情侶位推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)👉 價錢合理、選擇多樣,杯身夠巨!一人一杯,或兩個人 share 都啱晒~⸻#葵芳 #泰式飲品 #芒果控必試 #多芒小丸子 #消暑良品 #葵涌廣場 #解渴推介 #情侶日常 #香港情侶 #葵芳美食 #一齊歎住飲 #試食報告 #eatingwithcowcow
📍 餐廳資料:
檸檬樹下 Under The Lemon Trees
📅 用餐日期:2025年7月6日
💰 總消費:$49
🥤 飲品內容:多芒小丸子(小冰、小甜、大補裝)
⸻
💑 情侶位推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)