2018-02-06 121 浏览
<葵芳拉麵好選擇>🍜😃呢間俺流塩開左好多分店 但全部都喺屯門大埔既遠地區 我自己唔太就腳 今日黎到葵芳店就試試佢 😃 同平時拉麵店一樣 自己點 無論湯底 麵硬度 要唔要葱等都自己點 !🍴辛辣熟成濃湯拉麵 63 蚊🍜🌶湯底偏多 有d 葱花洋葱調味 雖然叫辛辣 但辣度只算一般 🌶反而湯底既豬骨味香濃🐷 預 因為點左硬 所以爽口又有咬口 😃 流心既溏心蛋分開上 蛋皇都幾香滑🥚 叉燒有一大塊 肥瘦適中 口感偏硬 浸埋落湯底入面剛剛好 👍🏻🍴俺流熟成濃湯拉麵 59 蚊🍜 湯底幾香濃豬骨湯味 味道帶點米香 幾得意👍🏻🍜有少少葱花菠菜 做配菜 增加口感🌿 麵質偏爽口 連埋軟滑既溏心蛋🥚 同肥美既叉燒 整體唔錯 👍🏻😃🍴唐揚炸雞4 件 42 蚊🔥🐤呢個炸雞有4 大件 啖啖肉 雞肉都算幾嫩滑🐤 出面 炸得好香脆 點埋蛋皇醬仲正👍🏻Score 平均分 <7.6/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~
<葵芳拉麵好選擇>🍜😃

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#俺流塩
葵芳興芳路223 號新都會 廣場地下 117 號鋪
~~~~~~~~~~~~~
2018-02-06