2022-09-26
♡ 葵廣必食 💓 香蕉🍌煎餅、焦糖燉蛋 - 蕉積妹♡-今日早收工等朋友~ 行行下發現呢間小食店🤩我最鐘意就係食香蕉🍌煎餅 於是即刻買黎試下先 😋店員話佢地既焦糖燉蛋同泰式奶茶都好正😝 好啦 ~ 一於就試埋佢先❤️- ♡ 法式焦糖燉蛋 ♡ $38佢既設計基本上同 Pxxx Lxxxx 係差唔多☺️ 但價錢就抵好多啦~ 燉蛋上面佈滿焦糖 完全無燒焦燉蛋勁滑 真係好正😆溫馨提示:一定要即食先得😋-♡ 香蕉煎餅 ♡ $36呢度有勁多款口味最近仲新出咗法式焦糖醬同金莎醬🤩於是我就試吓金莎醬新鮮熱辣辣整出嚟就即刻試吓啦外皮脆卜卜 加埋香蕉同金莎醬簡直係享受😎-♡ 泰式奶茶 ♡ $19 熊仔外型既奶茶☕️口感順滑以小店黎講做到呢個水準實在好震驚❤️ 唔錯~~ #❥ 呢間葵廣小食店~ 黎開一定要試下😝 CP值好高呀~~ ‼️#⇢店鋪資料:蕉積妹 (葵芳)葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓1092號舖-#葵廣美食 #葵芳美食 #葵芳小食 #hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處
今日早收工等朋友~
行行下發現呢間小食店🤩
我最鐘意就係食香蕉🍌煎餅
於是即刻買黎試下先 😋
店員話佢地既焦糖燉蛋同泰式奶茶都好正😝
好啦 ~ 一於就試埋佢先❤️
♡ 法式焦糖燉蛋 ♡ $38
佢既設計基本上同 Pxxx Lxxxx
係差唔多☺️ 但價錢就抵好多啦~
燉蛋上面佈滿焦糖 完全無燒焦
♡ 泰式奶茶 ♡ $19
熊仔外型既奶茶☕️
口感順滑
以小店黎講做到呢個水準
實在好震驚❤️ 唔錯~~
#
#
⇢店鋪資料:
蕉積妹 (葵芳)
葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓1092號舖
#葵廣美食 #葵芳美食 #葵芳小食
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處